100609 some kind of comeback...

ja det var inte mycket att hurra för, ni får förlåta mig, jag har så mycket att stå i och på kvällen ska det ju fixas och donas innan man kommer till sömns, ni vet, först arbete sen lek, och stupar man efter arbete, I mean, what am I suppose to do?

NÅJA, jag tänkte om lite och ska nu försöka göra små små inlägg förhoppningsvis varje dag om min dag i ett par meningar, en kort blogg, en "twitter" (mikroblogg) för den medieinsatte som hört talas om kända människors mycket korta dagbokskommentarer på nätet om en massa oväsentligheter...

ALLTSÅ, NU KÖR VI, IGEN!:
Idag lämnade pappa och mamma hämtade. Det var bara hem och vända för vi hade parklek och picknick (hur f-n stavas det?) tillsammans med alla barn, föräldrar och lärare på dagis. Jag satt på filten och åt plättar, drack festis, smakade jordgubbar, kakor, vindruvor, rostbiff, potatissallad osv, kollade när mamma och pappa kröp igenom en lustigt rör i en tävling, kollade den meningslösa aktiviteten KUBB, kollade boule, sprang runt, och sen var det dags att bajsa och pappa bytte blöja uppe på en gräskulle. Det var mysigt och gräsigt. Sen gick vi hem. Gonatt. (Här är jag och Isak hos Jens och My när vi hade skoj häromdagen)
 
Trackback
RSS 2.0