100731 just hanging

Vi hängde mest idag, men det var skönt. Jag hade fått gatukritor av mamma som vi lekte med på gården, och körde lite gårdslek i all enkelhet. Bara en sån sak som att jag säger till pappa var han ska gömma sig när vi leker kurragömma. Det blir ju mycket enklare att hitta honom då. Vi gjorde en mikroskopisk utflykt till sickla köpkvarter i eftermiddags, vi skulle kolla in lite pyssel för hemmet, ta en fika, handla på ica, ja ni vet, en sån dag bara, men jisses vad jag fått smak på godis... Akta mig nu!

100730 here comes the sun (jag...)

"Here comes the sun, here comes the sun, and I´ll say, it´s alright.." Efter regn kommer solsken. Idel solsken ger öken. Ja ni vet... Idag drog jag ut pappa på sandkakebakning 07.50 eftersom sanden var perfekt för detta ändamål. Sen drog pappa mig med till Ica. Jag ville ha bilvagn, men sen ville jag ha en liten vagn istället, men halvägs in i ICA STORA MAXI BIG, ville jag ha bilvagn igen, så vi fick gå tillbaka och hämta den och lägga tillbaka varorna i bilvagnen. Då sa pappa att vi inte byter en gång till, och det förstod jag, även om jag bytte plats i och på bilvagnen ett par tre gånger. Sovning på tur, efter att jag parkerat bilen, jag kör ibland i garaget förstår ni. Sen fick farmor veta vad hon går för, och jag... Anders drog iväg pappa till golf. Vi gasade hela eftermiddagen inne ute uppe nere, ja där det gick. Sen skrattade jag gott när jag såg mamma komma runt hörnet. Det var fint det. Imorgon ska vi leka igen, vad kan det bli?...


100729 singin´ in the rain

Vi gör tvärtom tyckte pappa. När det regnade som mest, och ni som var med idag i mälardalen begriper hur mycket, så gick vi ut! Jag älskade det! Gene Kelly, släng dig i brunnen! Farmor som kom i förmiddags fick helt enkelt bara hänga på, i mammas regnrock, och vi hade likadana paraply, eller ply som jag förkortar det till. Annars var det rätt mycket pippi på dvd idag, och ca två tusen hopp i mammas och pappas säng. Hej hopp!


100728 heldag i väsby

Vi körde mamma till linda, mammas linda, inte min linda, vi redde ut det direkt. De skulle åka och lyssna på musik. Sen körde vi till mommo o moffa och hade en helkuldag. Vi gick rätt omgående på promenad, jag förklarade nämligen för pappa i bilen dit mycket tydligt att jag inte kunde äta lunch innan jag ville sova för jag hade ju ätit mycket frukost och skulle få ont i magen om jag åt mer innan sov, men när jag vaknade skulle jag äta lunch, typ ordagrant, citat mig... Sen fick jag pannkakor och mjölk! Eftermiddagen gick åt pyssel, trädgårdsarbete, hoppmatta, snickerier, fika med melon, och förstås mat igen, men fick inte i mig så mycket, trots att jag brukar sluka mormors kasslerrätt. Tack vare pippi hängde jag i i bilen på väg hem, och tack vare henne är jag fortfarande vaken, men jag däckar nog strax, även jag har ett stopp, även om jag verkar ha min fars överskottsenergi. Tack jorden för idag igen.

100727 fick besök, gick på besök

Fick fint besök från väsby i trädgården i förmiddags. Vi chillade som vanligt... Sen gick vi på besök hos grannen som bjöd på fika. Och tänka sig, när vi haft vår trevliga fika och mamma och jag gått till tempo, så gick jag minsann in alldeles själv för att leka igen med alvar och erik, va!! Jag är en stor tjej. Här några fina bilder.


100726 turist bland turister

Hejjegud vilken dag. Vi tog sm-guld i turism på djurgården. Först färjan över, jag ville åka båt idag! Sen simmade vi genom folkhavet vid grönan för att ta oss till aquaria och kolla sånt man gör där. Där fanns många stora och små schiskar (fiskar) ((även om jag kan säga f)), bland annat, och en spindel som gjorde att mamma ryckte till så jag höll på att flyga in i ett av akvarierna. Sen åt vi på aquariacaféet, JUST DET, där mina föräldrar firade med er för 4 år och 11 månader sedan! Sen tog vi en lång promenad, jag skulle sova och gjorde det till slut. Jag vaknade på skansen framför en lemur. Upp till barntivolit där jag skrällde med flera saker man kanske inte trodde jag vågade. Med denna våghalsighet gav jag mig även upp på en hästrygg, EN RIKTIG. Han hette Walle. Jag log hela vägen. Sen såg vi alla djur som fanns, från en liten liten mus som inte tillhörde de djur man är där för att se, till en europeisk bisonoxe med mankhöjd på två meter och säkert matchvikt på 1,5 ton, MINST! Dags för båt igen för att hinna hem och äta innan det skulle dra ihop sig för mig var det tänkt, men med anledning av allt skrattande, gråtande, springande, sjungande, gnällande, pratande, förklarande och insupande av intryck, så var det lite krångligt ikväll, men jag sover sen ett tag. På tvären, från början. Jag åt lite smultron hemma förresten. Bilder kommer. Av skansen... 


100725 jengn

Regn alltså... Men skit samma. Vi körde hårt och mamma fick en fixardag hemma. Började med andys där jag nu utan tvekan åker stora rutchbanan utan problem, jag är en stor tjej som jag brukar säga. Tröttnade till och efter lite pangkaka så handlade vi ny keps och pippifilm, precis som jag önskade igår! Därefter gjorde vi ett housecall i sickla och umgicks och åt skärgårdsgrill, en gammal vän. Hemma visade jag mamma pippifilmen, så länge att vi nästan gick i klinch... Men det gick bra och jag somnade gott. Här några bilder från vår resa söderut.

100724 resta till fresta

Blev vi. Mamma och jag. Fresta i väsby. Pappa skulle ut och kolla golf och vad mamma rapporterade till pappa så var det en helt vanlig härlig dag hos momo och moffa som jag gav polkagrisar förstås. Imorgon ska jag nog få en blå keps och en riktig pippifilm!  


100723 jag har åkt allt

Bil, barnvagn, båt, häst, vagn, båt, bil osv osv. Vår mikroresa till vida vättern blev en succé och jag har då aldrig, om möjligt, fått mina föräldrar att tycka om mig mer än under denna sväng. Jag är en blomma och prinsessa tydligen och vi får alla hålla oss på mattan för att inte skena iväg som tokstollar i kärleken till mig... Och jag får inte låta det gå till huvudet, även om det är svårt att ducka för all uppmärksamhet. Jag har sjungit och talat och förklarat och resonerat och räknat upp allt vi gjort och bett om koncentration när jag vill artikulera ord, denna gång som polkagris och herregud till exempel. Även om jag säger plinge när jag menar att hästarna på visingsö springer där framme och pruttar samtidigt, makalös simultankapacitet. Och jag resonerade med mamma inatt när jag råkade vara vaken mellan 4-5 att hon kunde gå och lägga sig, det var okej, för hon var ju trött och behövde sova, när jag såg henne sitta och halvsova vid min säng för att jag skulle sova. Nån ordning får det vara... Efter frukost med fästingsbortryckning på ryggen tog vi båt. På visingsö sprang vi förstås vid ruinen och var uppe i ett litet kyrktorn och skrek på mamma därnere på marken. Jag slocknade en timme men pappa väckte mig vid avfarten till finspång förstås på väg upp mot nacka, och när vi ätit i nyköping satt vi och skrattade så vi kiknade åt mammas tokerier och pappas kittlande, som jag bönade och bad om att han skulle göra. Så funkar jag. Hemma ställde jag iordning saker och ting så vi kan rulla vidare med sommaren. Låt det goda rulla. 

HALLÅ DÄR TANT AMALIA POLKAGRIS!
 


100722 polkagrisig

ja usch ja vad kladdig man blir, i håret och i ansiktet och på vattenflaskan och jag vet inte hur det kladdar till allt. Men gott är det. Vi tog och åkte till Gränna, lång tur, men vi löste det med neddragna fönster, mobil dvd, sång och glädje, och sömn. Vi tog en hamburgare i Linköping och så var vi framme vid vårt fina lilla hotell. Direkt till polkakoket bara, där de stod och kastade socker i luften. Jag fick välja mina egna klubbor och strutar och vi gick därifrån nöjda. Varma och glada tog Emmys pappa och pappa en öl och vi ett bad vid vätterns strand i gränna. Sen lite wok på huvudgatan och efter lite charmigt krångel somnade jag gott i barnsängen. Idag har jag sagt vindruvor. Mot visingsö!

100721 en hit en dit

Började dagen med en kul utflykt till gustavsberg där jag fick testa emmys stora studsmatta, och hej vad det gick! Sen slocknade jag i bilen för att åka till väsby och gratta kusin leo som fyllde 11! Vi gav han ett badmintonrack och bollar, men jag och pappa jobbade mer med den nya sporten badbollsbadminton när vi väl var där, och jag körde genomgående dubbelfattad forehand, OCH backhand. Skvätte mig en smula i lilla poolen men gick mer runt och tryckte i mig godis och tårta och bullar och chips och jag vet inte vad, och körde lite med alla sådär lagom charmigt som bara jag kan. Gungade rakt in i mormors onda rumprygg, det var pappas fel, han tittade för mycket på mig, but who can blame him... Imorgon till Gränna, där finns tydligen en kvinna som sin stjärt tydligen kan spänna, precis som jag.

100720 good ol andys

Vi gjorde comeback, kan ju fanken inte ligga vid badet varenda dag, trots högsommar, vi har ju trots allt badat så kallsuparna blivit oräkneliga. Och oj vad vi körde. Jag for runt som en kanin i en timme, åt pannkakor, sa till pappa att jag ville ha pannkakor men att "pappa, jag vill stanna här", så han inte drog iväg mig under sömnen. Så medan jag sov svepte han en balja kaffe. Sen körde vi en timme till, OCH DÅ ÅKTE JAG DEN STORA RUTCHBANAN SJÄLV! Jag hade förvisso dåligt glid i brallorna pga svettiga ben under tyget, pappa med, men ändock, och det var ett stort steg. Jag instruerade pappa så med höjt pekfinger att det tydligen skrattades på fiket. Sen mötte vi mamma innan vi hälsade på bröderna svärd på en snabb pt där jag kollade in flanörerna på repslagargatan. Hemma sen däckade jag i soffan...

100729 riktig heldag

Körde igång redan 0515, ja här kan man inte vila på hanen. Kanske var jag lite varm, men jag kunde inte somna om... Nåväl, vi gav oss iväg alla tre till eriksdalsbadet och njöt, även om det var ordentligt kylslaget i den starka vinden när man doppat sig! Vi fick sällskap av emmy, gisela och patrik som vi sedan lekte med och grillade med hemma hos oss, det blev en fin kväll och jag blev stum och paralyserad över emmys framfart, men hon är roligt energisk! För övrigt börjar jag få en kick av att bokstavera väldigt tydligt, jag säker "kolla nu", samlar mig, och säger klart och välartikulerat, t ex sallad, tomat, gurka, men även badboll och tunnelbana t ex, och det är väldigt roligt att rätta in sig i det verbala ledet som vad jag förstår den här familjen jag hamnat i finner glädje uti. Hihi!

PÅ ERIKSDALSBADET, FÖRLÅT, STOCKHOLM SOUTH DOWN TOWN WATER PARADISE AND RESORT...

100718 hemmavid

Vi tog en dag hemmavid. Tempot var lågt, fem minuter i taget liksom. Efter frukost på uteplatsen så gick förmiddagen med lite hemmapyssel bara. Jag var lite dåsig och däckade tamigtusan i soffan vid 1145 framför svt barn-kanal. Då slog pappa över till british open och så var vi halvt medvetslösa båda två ett tag tills farmor dök upp, famo, som jag faktiskt sa som oftast idag, och väckte oss två i hörnan av soffan... Sen gasade jag och farmor med pappa på tills mamma och malin kom hem från loppis och så körde vi en grillkväll med riktig hamburgare! Jag testade att kolla lite film på tv-n i mammas och pappas rum och det var jättekul! Där avslutade jag kvällen också med mamma, så sammanfattningsvis var det en bra avslutning på andra sommarlovsveckan hemmavid.

100717 rekorddag på stora badet

Vi var där i fem timmar... Och vi började med frukost halv 9 på ett fik vid skanstull där mamma och pappa fikade efter att ha kollat mig på ultraljud på södersjukhuset för tre år sedan typ... Vi la till 20 kr för att kolla in äventyrsbadet inomhus, men riktigt så stor tjej är jag inte än kunde vi konstatera, så vi körde på hårt utomhus, men hade även några mysiga vilostunder på filten emellanåt. Det tar på krafterna att hoppa så mycket från kanten, och hoppa runt i halvmeterspoolen där knappt hakan är ovanför vattenytan. Jag däckade hårt kvart över två och vaknade till liv hos mommo och moffa i väsby där vi hade det jätteskönt och roligt som vanligt, och jag matade mamma och momo med en massa låtsasmat att vi knappt orkade äta på riktigt sen. Och jag fick glass, igen, den andra för dagen, sommar sommar sommar...100716 bad och cykling

Idag träffade jag Alfred och Elvira, mammas väsbykompis Malins barn, på STORA BADET, Eriksdalsbadet förstås... Sen gick vi till beckis, blecktornsparken vid skanstull, där det finns lite grisar och får som man kan kolla in. Väl hemma stack pappa och jag på en cykeltur för att göra lite ärenden och dra till Järla sjö ett par kilometer hemifrån, där vi mötte tia och anders för lite kvällsmat i kvällssolen på en restaurang med egen brygga, där pappa och jag hoppade fram och doppade fötterna med tia! Till slut hjälpte också mig fötterna till sängs...

100715 simhopp och tennis

Ja oj vilken sommardag igen. Jag och pappa bestämde att vi skulle dra till Eriksdalsbadet Skanstull Luxury Water Activity Resort. Det kostar hela 70 kr, men vad kostar inte soppan till Ingarö havsbad, och hur länge kan man ligga i vattnet där?... Inte i en timme och tjugo minuter utan uppehåll iallafall som vi i princip gjorde idag. På vägen dit köpte vi badkläder, det gick lite för snabbt hemma när vi packade... Pappa frågade vad jag ville ha för färg, jag sa blå, och det fanns naturligtvis bara på pojkarnas HM-avdelning, men vem bryr sig, de var blåa, och häftiga (kolla bara nedan hur cool jag ser ut från sickla strand, dit vi gick jag pappa tia och anders i eftermiddags när jag hade vaknat upp till andra halvlek), och jag ropade SUPERMAN när jag fick dom! Vi vadade ut bland barnkiss och alger, för att ta oss upp på bryggan där jag gjorde ett 30-tal hopp från bryggan rakt ner i pappas trygga händer. Sen jagade jag tia och anders en del, för dom "kunde inte ta mig". Tro inte att dagen är slut. Efter ett par nostalgiska skärgårdskorvar i sickla, efter att ha duschat på bortaplan med pappa (gick bra!, även för pappa!) så gick vi till tennisbanan där pappa och jag var domare uppe i stolen och skickade kulor till höger och vänster innan vi ägnade oss åt en kompetent lekplats. Sen blev det middag på deras balkong, hem i en rask (kan man säga så?) för att till slut nästan däcka framför pingu, vars isiga hemmamiljö svalkade fint efter dagen. Imorgon tar vi nya tag. Om 6 timmar väcker jag huset...

SICKLA STRAND I EFTERMIDDAGS, ANDRA HALVLEK I BAD...

100714 en blandning av sött och salt

Hängde med familjen netz-bengtsson i tyresö, i deras underbara stora trädgård där vi njöt allihop tillsammans, och plaskade i deras jättepool ihop med isak. Mamma och my pressade lite, men de hade ju ihop med pappa och jens att stå i med att ha koll på oss busungar, medan lilla klara bara satt och var snäll på sin filt. Som om inte det var nog, vi avslutade med malin på klipporna nere vid nyckelviken där vi grillade, nåja, ljumde upp, korv på en ljummen engångsgrill, men soligt och vackert var det, och jag doppade fötterna i de stora vågorna från färjorna. Som i en bok.
100713 200 m fjäril, det är jag...

Körde igång vid 05.10, ja va f-n, har man sommarlov så har man... Pappa och jag begav oss till utomhusbadet vid Eriksdalsbadet vid skanstull på morgonkvisten, tänkte vi skulle kolla upp det, som ett praktiskt, roligt och varmare alternativ till innerskärgårdsstränderna... Vi bytte buss i gamla fina sickla udde där jag och pappa ibland stod med mig i sele vid halv sju-tiden på morgnarna under vintern 08/09 och vinkade på det blåa tåget. Det stod där än idag... Väl vid badet sprang vi förstås på gamla grannar, men dom lät vi va... Jag hade så vansinnigt roligt i simningspoolen, barn- och ungdomspoolen, barnpoolen och bebispoolen, samt i rutchkanan, och även i duschen som bjöds. Pappa kände igen en gubbe som heter Mats Ronander som hade ölmage och som visade den, men jag kände inte igen denna legend dessvärre. Strunt samma, jag hade så roligt att jag skrattade mer eller mindre hela tiden vi var där. Det kändes som att vi var på ett stort hotellresortkomplex och deras poolområden, 20 minuter hemifrån... Jag vaknade upp i sickla hos anders och tia, fick en piggelin som jag knappt sög på medan de drack kaffe. Väl hemma försökte vi landa, laga mat, jag grejade med det mesta, och sen åt vi alla tre i 30 sekundmeters sydlig vind... Med vind i seglen, Esther


100712 Hopp

..finns det en del av. Ett sätt att känna hopp, är att hoppa, och hoppa det kan jag. Från bryggan på Boo-badet så jädrar anamma mycket att läpparna till slut blev blåbärsblåa, men roligt var det. Sen hoppade pappa och jag runt ensamma på fotbollsplanen, huga va kul. Sen hoppade jag upp i cykelsadeln och så drog vi till luftkonditionerade forum och fixade pappas estherhalsband som jag drog sönder i vattnet, MEN, fångade upp smycket i handen och höll det hårt, som om det var meningen. Jag hoppade nära intill basejumphopp i biblioteket sen och efter att ha varit nära att somna innan vällingen 18.30 efter 15 minuters sömn under lunchen pga allrams gnällande på uteplatsen, så hoppade jag ändå runt till 20.10 innan jag själv sa att nu är det nog dags... Hopp och tro!

Casillas, släng dig i stolpen!

Agua por favor!
100711 2,5 år!

Ja kan man fira, ska man fira. Idag vaknade jag upp som en två och halvt åring, och jag fick snabbt koll på hur jag skulle säga det. Först hjälpte jag mamma att storhandla på ica och satt i vagnen och höll ordning. Sen förstår ni vankades eftermiddagsfika med släkten och jag överfölls av gratulationer, skratt och kramar. Mamma och jag gjorde egen jättefin choklad- och jordgubbstårta efter att pappa och jag tagit vår runda till återvinningen, det är så skojigt att slänga grejor i dom där stora schabraken. Sen kom hela rasket på besök, och trots att det inte skulle bli nån presentfest så stod jag där och trampade bland allt ifrån såpbubblor till hoppborg (ja det var sjukt, men så är han tias anders...), men när vi satt och hängde på uteplatsen alla, och jag gick från famn till famn, och ibland pysslade med mitt, och vi alla njöt av stunden (om mig förstås), mitt i den ljuvligt sköna sommarvinden från syd, så var det nog som allra bäst och en sommardag att minnas i år. Gutår. 

100710 väsby t o r

Oj vad vi badade mamma och jag i Boo-badet på förmiddagen, det är vansinnigt roligt! Sen drog vi till väsby mamma och jag. Pappa drog till Finspång för "goff" med tia, anders och faffa. Jag hade det jättekul som vanligt, jag har så lätt för att ha kul känner jag, jag tror det är bra för mig och alla runtom. Hihi!

100709 joa och toa

Farmor var på besök idag igen, denna första vecka av mina fem sommarlovsveckor, hurra! Jag är så glad över alla som kommer förbi så jag vet inte till mig, och ni har alla era härliga sidor och sätt som gör att jag aldrig upphör med att ha underbara dagar, vem som än kommer eller var jag än tar vägen. Idag drällde vi runt hemma som vanligt, med nåt tempobesök och en hel del pyssel på hemmaplan förstås. Jag har sprungit en hel del nakenfis och jag trivs som grillen på uteplatsen med det. Men det innebär en del springande på pottan, ett mycket angenämt problem. Ikväll ville jag sova ute i soffan. Det fick jag inte. F-bannat... Gonatt

100708 upp i toppa, med leo, momo o joppa

Oj vilken start på dagen. In ramlade denna trio vid nio och dagen drog igång. Jag vet inte riktigt vad som hände, men helt plötsligt hade dagen rusat iväg och jag hade lekt med bollar, hjälp mormor med grejer, planterat blommor, badat i poolen, kollat lite pettson och findus, ätit pannkakor, glass, jordgubbar, skojat med leo och joppa, som också hann med ett bad i nyckelviken, då badade jag i poolen istället, det passade mormor och mig bäst. En riktigt bra dag idag också, och ingen är överraskad :-). Ikväll spelade pappa och jag fotboll på den riktiga planen igen! Jag har bara spelat där en gång tidigare och jag hade så roligt att jag skrattade högt och skrek hela tiden! Hanna Ljungberg (svensk fotbollslegend för er som inte begriper), släng dig i väggen! Hihi! Nu sover jag så in i bomben...

100707 goa joa

Som sagt, joa tog över idag och vi hängde med varandra hela dagen. Att lite bad, vattnande, mat, ett besök på tempo, lite gunga, lite rutchbana osv kan göra en sommar, åtminstone många dagar, är ju härligt, även om det finns många spännande besök att göra här och där förstås. Joa kommer på fredag, imorgon momo och joppa, det blir upp och hoppa! (Farmor brukar kalla mig stjärnöga, och häromdagen plockade jag upp en bok på bibblan på måfå, och den råkade handla om en som hette stjärnöga...)


100706 Esthergata

Eller Eriksgata http://sv.wikipedia.org/wiki/Eriksgata där jag på något sätt ser till att bland er bekräfta min prinsessestatus och sprudlande fas i livet, om än envis och kinkig emellanåt... Efter en Esther Williamsdag http://sv.wikipedia.org/wiki/Esther_Williams igår vid Boo-badet så körde jag fullkomligt över mormor och mamma idag i väsby på besök. Det var så att folk reste förbi Risbylevägen för att se vad för orkan som just blåste där. Mot en ny dag, imorgon ska farmor få sina fiskar varma...

100705 Boo-badets prinsessa

Visst har vi ätit glass och jordgubbar och klättrat och sprungit och skrattat och haft oss, mamma och jag, MEN, JAG HAR BADAT I SJÖN, I ETT PAR TIMMAR! OCH JAG HADE HUR ROLIGT SOM HELST MED VATTEN UPP TILL HAKAN! Ja det är inte klokt. En dag på stranden, lilla kan hon... Så inte kunde jag sova lunch inte. Men när pappa satte mig i soffan 18.20 för att gå till köket och göra välling, satt jag och sov 18.23 när han kom tillbaka... Jag drack en halv flaska helt medvetslös och sen var det bara att lägga ner mig... Vi är alla nyfikna på när morgondagen startar... HURRA FÖR MIG! 


100704 uti vår hage

Jodå vi var ute mycket idag, men hann med en sväng på forum också för ett par ärenden och lek medan mamma försökte komma loss från lite sjukighet. Vid halv åtta satt vi ute och åt yoghurt, jätteskönt. I eftermiddags till kväll var farmor här och vi toppade det med jordgubbar och glass på uteplatsen innan jag störtade till min lilla pool som är så rolig. Där dansade pappa och jag och han hjälpte mig att plaska med rumpan och benen på en gång. Var på väg att somna hos farmor men körde en period till, jag får så mycket energi av sommaren tror jag allt. 


100703 Jag äääälskar yoghurt

Så sa jag till pappa imorse. Sen sa jag Lägg ägg! Så jobbar jag. Vet inte var jag fick det ifrån, men från dagis antagligen, eller mamma... Annars var det en innehållsrik dag. Frukost i stålmannendräkt på uteplatsen, gissa vad jag åt... Sen gjorde vi oss i ordning för att åka till andys och åka rutchkana och hoppa och sånt, jag borstade tänderna helt nakenfis i mammas gamla lekvagn. På andys körde jag hårt och gjorde saker jag inte vågat förr, åkte själv, klättrade själv, jag var stark och hade jätteroligt. Sov gott i Sickla och vaknade och där fanns tia och anders och pappa. Fick glass, korv, kaka, festis och jag vet inte vad... Sen åkte jag insmord i sololja och Tia till Jarlaberg och mötte mamma. Pappa skulle kolla fotboll med anders på stan, lyckosten! Kissade tre gånger på pottan ikväll! Hot pott!

100702 SOMMARLOV

Var så glad att gå till dagis, för att också sen kunna gå på sommarlov, att jag ropade vid 05.33 att nu var jag vaken! Ingen rast och ro en sån här dag. Jag hade ett jättefint linne på mig idag och såg ut som en liten sommartjej. Pappa hämtade mig och vi sprang till bussen för att sen springa till Tia och Anders där vi lekte och stojade och åt och jag smakade på hummer! Jag log när jag småtuggade men var ändå försiktig och tackade nej. Vi rullade golfbollar och brottades och jagade varann och jag vet inte vad, så jag blev trött, men visst gav jag mig inte hemma förstås... Imorgon ska vi nog till andys en sväng. Jag vet, ska man inte vara ute såna härliga sommardagar, absolut, men inte enbart kanske, och om jag nu blir genomlycklig över att vara där en timme, så varför inte... Vi ska nog hinna plaska också.


100701 grabbhäng

Tjena, hängde med grabbarna i forum idag, pappa och anders. Pappa hämtade på cykel, det är härligt med cykel faktiskt. Åt kyckling och ris men var mer sugen på anders pommes frites... Hemma vattnade pappa och jag en del. Pappa är inte så bra på det där, men jag visade hur det skulle gå till. Tvättade fötterna, tog vällingen, krånglade lite men somnade ändå vid 19.40, på tvären...


RSS 2.0