101130 en helt vanlig sista november

Men blåsig igen, huga vad det drar igenom, pappa undrade om jag egentligen hade tillräckligt på mig i morse trots oveall och flies, nåväl, jag sa inget när mamma hämta och de kör inte för hårt med oss ute när det är så kallt. Vi myste imorse, även med allram och tjet, och bolle, jag sa "min gosebolle" och kramade hårt, och myste i eftermiddags/kväll mamma och jag efter dagis, och jag satte mina två små dockor, dockan och tido, i en läsfåtölj, de har ju blivit allt mer hungriga på information, hur roligt är det att ligga i den där docksängen... 

101129 "tjet, var är pappa"

Pappa var under filten, men det var roligt att fråga, och pappa gjorde samma sak innan, kul att tjet var med och lekte. När vi gick från dagis blåste det hårt och kallt, men jag gömde mig bakom regnskyddet så det gick bra. Ett lass grönsaker och plättar senare gick vi igång med kvällens holmgång, bandy, gymnastik och dylikt. Pappa bankade huvet i sängen så jag skrattade så jag kiknade. Sen snacka vi lite strunt i soffan och så drog det ihop sig, "nu ska jag sova", och så gjorde jag det.  

101128 "jag har snö på tungan"

For till väsby idag, det var ett tag sen och var skönt. Sov i bilen, mycket sött som vanligt vad jag förstår, och vaknade strax innan väsby och sa att det smakade snö på tungan. Mamma och pappa tyckte det var rätt märkligt då vi inte varit ute innan på dagen, men man får smaka som man vill tycker jag. Kanske drömde jag om snö, strunt samma, jag grimaserade lite åt det. I väsby försökte jag ta ifatt med allt jag missat sen sist och det gick rätt bra. Kolla Lippe, köket, pussel, sitta o fika, greja med marsipan med leo (det var extra roligt eftersom den här sortens lera smakade godis), spela innebandy, lekt med en råtta i rep med leo, ätit tomater, sparkat fotboll, gått i trappan tusen gånger, osv. Hursomhelst, jag blev så trött i bilen att jag tydligen såg onykter ut... (jag luktade på glöggen, kanske var det...) Nu sover jag.

101127 nu är det jul igen

det är något bekant med det, men kan inte riktigt sätta fingret på det, vet att det kan dyka upp en tomte, och de grejer mamma satt upp idag känner jag igen lite. Pappa och jag var på forum för att mamma skulle få svängrum. Klockan tre var vi på min första teater! Vi var på dieselverkstan i sickla. En jätterolig tant skulle visa hur man tar på sig kläder och gå ut för att leka och det tokade sig hela tiden, och jag skrattade mycket, och var också faschinerad av detta konstiga sätt att leka. Mer sånt. Hem snabbt för att äta och sen fick jag ryck igen och vi körde nån en och en halv timme full fart. Slocknade gott precis.

101126 "kan stora ester följa med"

Jag frågade mamma det när hon hämtade mig på dagis. Jag börjar bli en stor tjej jag, att vilja ha kompisar med hem nån dag, tänk på den hörni... I övrigt hämtade vi mina 8 bitar godis och åt plättar. Sedan for vi runt lite som igår men en lightvariant. Ni vet, hoppa lite från fönsterbänkar, spela lite fotboll, ja sånt. Vi prata lite om att köpa gran, men jag var skeptisk, iallafall idag, vi får se imorgon. En natt kan ju vända upp och ner på saker, vi hörs.

101125 ned som en pannkaka, upp som en sol

Det började kasst. Blåst och elände på väg hem från dagis, även om jag fick ett ryck och åkte pulka helt själv på gårdsbacken två gånger, innan vi gick in. Då blev jag en gråtande bebis lite, men jag märkte att det hade vi inte tid med, för det kom hem en massa mat och den var pappa tvungen att jobba med. Jag blev tre igen och njöt av min stora skål med grönsaker. Sen prata pappa om mat, men det var ointressant, det blev en kiwi. Sen provade pappa ris och kyckling igen, även nu ointressant, men när jag såg besvikelsen i pappas ögon så visade jag prov på förståelse och smakade ett par tuggor. Men det var starkt sa jag, och då är det ok, bara man försöker. Så det blev mer grönsaker och två mandariner och lite nallepuhbok. Sen blev jag så pigg att vi sprang runt, gömde mig hundra gånger bakom kläderna på toa, brottades, ramlades, klängde på pappas ben som en silkesapa och ramlade ner varenda gång i soffan, det var hysteriskt roligt, lekte du kan inte ta mig, hoppade i sängen, gömde mig i sängen, lekte hund, lekte katt, lekte prinsessa med diademet, som jag satte upp och ner på pappa. Ja ni, en tokrolig kväll. När jag la mig sa jag att vi skulle köpa godis... Framförhållning är a och o, eller hur :-)

101124 på toa me joa

Farmor var barnvakt idag. Men oj vilken start, ola skinnarmos färd över nordpolen på skidor var som en dag på stranden jämfört med vår färd hem från dagis, vi blåste nästan över bergskammen ner i inloppet och saltsjön. Jag blev faktiskt lite rädd, men väl hemma gick det bra. Vi åt kiwi och mat, läste böcker och petade naglar, jag sjöng lite och farmor sjöng lite, speciellt när jag skulle somna, jag sa ju till henne att göra det också, lekte med hennes pälsmössa, såg ut som en ihoprullad tjet, kollade esther och franke, drog ner duschdraperiet och skrattade gott, pillade av skal på uppkokade mandlar, det var väldigt roligt men man fick koncentrera sig, sofftade i soffan, tog vällingen, gick och la mig på mitt eget kommando, och just ja, kollade joa på toa medan jag läste bok. Jag, tok. 

101123 trötta dagar

Ja jag är lite trött allt, det kanske vi alla är, i slutet på ett år såhär, speciellt med lite envis småsnuva och en förmåga att vakna tidigt. Men samtidig har jag tåga, jag ska helt enkelt orka vara uppe, greja, trots att tålamodet är lika lågt som temperaturen ute i den hårda vinden. Det jag finner rätt mycket ro i just nu är att använda mammas fina nagelpetare som invaggar mig i ett nästan meditativt, förvisso kort med dock, tillstånd. Natti natti 

101122 "titta nu allram"

Sa jag till mamma när jag skulle gå på pappas ben vid matbordet och vi skrattade gott. Annars har jag varit lite motsträvig idag, ville inte byta blöt blöja imorse, inte snyta osv, och hemma ville jag inte att mamma skoja med bolle, inte äta, inte att mamma och pappa skulle dricka kaffe, ja jag testade lite. Vi resonerade oss fram och jag förstod väl förstås, jag är ju inte dum i huvet så värst, men jag vill vara vid rodret som mest... Var också rätt trött och somnade under pappas haka där jag krupit in med huvet efter att ha krånglat lite i sängen bra länge. E.

101121 glädje i blötan

Fick en hel del gjort idag. Körde förstås en andys, där jag åkte nästan nonchalant väldigt snabbt i stora rutchkanan, helt själv, ner till pappa som väntade. Efter pannkakorna sov jag en god stund i bilen för att vakna upp på siggesta ute på värmdö där vi kunde fika och titta på hästar! Jag fick åka vagn efter lilla lilla frida, en vit liten häst. Sen stack vi till sickla och åt julskinkmacka och lekte järnet ett tag för att sen åka hem och träffa mamma. Oj vad vi lekte sen. Men vi badade först, och det gick ju bra, men jag krånglar fortfarande, även om jag sagt till pappa att idag var det verkligen dags, "jag är så smutsig" sa jag. Sen sprang jag nakenfis en del och luftade rumpan, dansade, klättrade och skrattade gott. Det var en rolig dag och kväll. Så ska re va.  
101120 "vi måste hämta pulkan först"

Ja brått blev det. Jag var trött men ut skulle vi på förmiddagen, och när vi sprang där i våra overaller så var vi ju tvungna att springa ner och hämta pulkorna först, den gröna och svarta, den röda körde jag ju s-ten ur förra året som ni kommer ihåg... Föret var dock bedrövligt, endast en Wassberg hade stått ut vid sidan om oss, så vi fortsatte sen med kullrullning, jag kom som ett bowlingklot nerför backen. Efter att vi somnade till lite golf i soffan, så var det dags att ge sig ut i slasket och vi hamnade i sickla efter mycket bussbekymmer, men jag satt tålmodigt i vagnen mellan bytena, jag fattade galoppen. Träffade anders, tittade på modevisning lite reserverat, jag och per schlingmann, ni som kan era kommunikationsministrar, sen blev det lite mys och mat i sickla. Fick ett gigantiskt lass med spaghetti/köttbullar av anders, och så sprang jag runt och tokade med tia och famo, trots att jag var rätt trött fortfarande, dagen har liksom varit så. Till slut åkte vi hem, men vi hade bussbekymmer igen och vi ropade högt när busschauffören stängde bakdörren när vi var halvvägs inne, så får man inte göra sa vi båda två till varandra. Hemma somnade jag gott efter en snöblöt dag. Imorgon har förhoppningsvis overallen torkat. Hej!

101119 sur men glad

Mamma hämtade och jag var lite sur allt, vet inte varför. Men vi gick till tempo och jag fick plocka mina 8 bitar fredagsgodis, och hemma i soffan mjuknade jag väl till vartefter, för att efter fredagsburgaren sätta en vansinnig fart med hopp från fönsterbänkar, diskbänk, stolar, säng osv, "du kan inte ta mig-leken", köra dockor i vagnen, peta naglar, spela fotboll, stå på mammas och pappas höfter och balansera, ja ett himla drag, så efter vatten och välling så gick det snabbt igen, mot helgen, hej!

101118 "jag har blöjor på dagis"

Det sa jag efter en liten tystnad i sängen när jag skulle sova. Det var bara något som slog mig. Pappa sa att en dag så har jag trosor på dagis och inga blöjor. Jag ska ha trosor på dagis sa jag men jag vill inte bajsa på pottan sa jag också. Inga enkla grejer det där. Nåja. Var rätt trött hela kvällen (kanske för jag vaknade 0445) men vi hängde i och myste och jag klättrade en del på pappa och hoppade till honom från olika nivåer, han har nog varit brottare en gång han, som han fångar mig. Vi pratade om bad ikväll men jag blev så väldigt ledsen när det kom på tal så vi tar det imorgon istället, jag blev helt förstörd, och så mycket ska jag ju inte pressas, eller? När jag badar ska jag leka med mammas nya vattenkanna till näsan, som vi har så roligt med på diskbänken. Gonatt.

101117 snö men ändå inte

Det såg konstigt ut när vi gick till dagis. Gräset, buskarna och träden, ja allt, var liksom vitt, men det hade inte snöat, allt frös väldigt mycket bara. Hemma tog vi det lugnt och låtsades sova när pappa kom hem, men han skakade liv i mig. Sen blev det en skål grönsaker och sen mat, där jag ville att vi skulle sitta runt ena hörnet på bordet, det blir tätare så, varför jag nu vill äta så. Efter lite pyssel och nagelpet så var det gonatt.

101116 mormor på trevligt besök

I övrigt gick spetsen på pennan sönder så jag återkommer med mer info imorgon. Men dan var bra :-)

101115 "det är orättvist!"

Det hävdade jag på toa, med anledning av vatten i handfatet på något sätt, vi redde inte ut det riktigt, men bestämd var jag. Var rätt bestämd i övrigt idag kring lekar och önskemål efter dagis, men det gick bra och vi hade jättekul, hör bara. Lekte bebis och svåråtkomlig i trapphuset, åt massor med grönsaker, lekte med mammas näsborrevattenkanna, skvätte rejält på diskbänken, byggde bänk av köksstolarna, hoppade vansinnigt mycket, kittlades, hade pappas golfparaply som koja i mitt rum, lekte koja i både stooooor vinteroverall som pappa fick av anders till moppen och ett moppeskydd som var som tältet i findus och pettsson, skrek TYST ANDERS när han och pappa pratade men kramade honom lika bestämt sen. Sen kämpade jag i ett par minuter med att kasta en stor soppåse i sopnedkastet, och pappa hejade på för jag gav mig inte, och till slut lyckades jag och blev stolt, jag är lika stark som pippi. Sen drack jag massor med vatten, välling och slocknade strax efter halv nio liggandes raklång på rygg med armarna rakt ut från sidorna med handflatorna uppåt. Idag fick jag för övrigt också med dagisbilderna hem där jag är söt som en dröm, enligt andra alltså, vad jag hört alltså, vad vet jag.

101114 "kolla här, kolla här"

Så säger jag alltid när jag ska visa hur bra jag kan springa. Och det sa jag och visade 20 gånger ikväll fram och tillbaka när jag testade mina nya höst/vinterskor mamma köpt. Oj va det gick! Dagen gick också i ett rasande aktivitetstempo. Mamma och jag åkte till andys (efter att vi gett en ny uppdaterad kaffemugg till far idag på hans dag med mitt ansikte på förstås), där träffade och lekte vi med linda och tim och hade hur kul som helst. Tim skickade för övrigt iväg bolle så den landade i en skvätt soja några bord bort, ja ni ser! Till mormor äntligen (joppa var ju inte hemma kom jag på) och vi gosade och pratade ifatt med varandra och åt gott innan vi åkte hemåt igen. Hemma var jag så speedad att jag knappt kom till ro, men jag var i gasen och hade roligt i livet idag igen och då får man suga ut det götta. Åkte till exempel vattenskidor på en filt, ja jag får visa er en dag, men så höll vi på. Men sen däckade jag hårt och skönt.


101113 "we are family"

Så sjöng jag inte, även om jag har talang... Men visst var det roligt att efter morgonen, ja morgon och morgon egentligen, 05-11, teama upp, när jag vakna, med farmor på forum, där pappa och jag också träffade micke och sara och, sen efter lite klassisk bibliotekslek och lyxig köttbullelunch på melanders fisk, körde hårt med farmor hemma i trekvart tills vi drog iväg till sickla för att äta kvällsmat, och som ni kan ana mötte vi anna, mamma, i sickla och så gick vi alla till tia och anders för ett gigantiskt skrovmål. Huga är ordet. Vi hade jättekul och det var en mysig kväll med mat, skratt och kramar. Sen däckade jag rejält när jag kom hem, lång dag typ... 

101112 en lång dags färd mot fredagsgodis

Men så gick vi, jag och mamma, 8 bitar till mig och en till mamma. Och tror ni inte pappa kom hem med hamburgare. Det var en sån dag, fredagsmys. Inte mycket att rapportera egentligen, mer än att vi hade en skön och trevlig kväll, och somnade gott i min säng, pappa och jag. Ibland kommer man inte på mer att skriva bara.


101111 "jag vill åka till momo o joppa"

Japp, nu är det dags, blev ju inget i helgen, och jag klämde ur mig det när jag åt mina grönsakssnacks ur min skål och satt och tänkte ikväll efter dagis. Blir en runda lördag/söndag hoppas jag. Var rätt trött ikväll, vet inte om jag sov ordentligt på dagis, men jag hade lätt till gråt första par timmarna, även om jag hade lätt till skratt också, som när jag låtsades att jag ramlade i golvet när jag stod på pappas rumpa, men skrattade när pappa kom på mig eftersom det omöjligt kunde vara så, och skrattade när jag flög som en fluga i pappas famn upp och ner, det är för övrigt svårt att säga flyga som en fluga, eller hur! När jag skulle äta välling så kom det precis får på tv som också fick välling i flaska, vi skrattade åt det också. Bra kväll med lite gråt och mycket skratt, inte tokskratt, men bra skratt. Och ett bra skratt är inte kattskit. Tufft nu för allram och tjet förresten med början till tjäle i marken... 

101110 på´t igen bara

Dagisdags, idag. Var pigg och kry och fick overall på mig idag! Roligt, man känner man har kläder överallt liksom, känner sig hel. Hade ritat gräs på en teckning idag. Hemma åt pappa och jag i soffan, vi gör så ibland, det är ingen som tar fysisk skada, jag får inte men för livet. Sen fixade vi lite på egen hand, jag kollade upp pappa och han kollade upp mig, sen hoppa jag lite i sängen förstås. Jag läste också Pettsson för honom,och åt morot. Sen helt plötsligt kom mamma från träningen och vi tog läggningen ihop. En vanlig bra dag.

101109 "allram du får inte leka med min petare"

Mamma hittade en extra nagelpetare idag, och jag blev så lycklig. Den förra gick spetsen av på, och det är ju så härligt att sitta och peta mina och mammas naglar från en massa "muts". Natten gick i lite febersväng men lättade framåt arla morgonstund, fick besök av både mamma och pappa inatt, och jag sjöng bland annat för dom då... Mamma och jag var hemma idag för sakens skull men vi höll på vi med allt från sockerkaka till fotboll. Men det höll på att gå riktigt illa när jag som sagt såg allram leka med petaren på golvet, jag fick springa efter honom och förklara ropandes och gråtandes. Peta inte på min petare!

101108 "du är min dotter, hahahahaha"

Så sa jag till pappa på skoj och skrattade. Vi gick igenom det här med dotter och son, och vem som är vem och vad jag är och så sa jag att isak har snopp för han är pojke, mitt uppe i all information. Mycket med det där. Väckte mamma med farfars trumma imorse, det var väldigt roligt. På väg hem gick vi förbi några gubbar som visade hur nya ellåset på dörrar och tvättstuga fungerade, och en länk på bostadsrättsföreningens hemsida, och det var ytterst tråkigt. Hemma ville jag inte äta, pappa förstod inte riktigt men det fick vara ok för jag var bestämd, men sen blev jag varm i pannan med feber och tröttnade till ordentligt. Men jag var tapper och sa att det inte var så farligt. Jag ville hosta i handduken dock, för jag vill inte kräkas rakt ut, om jag nu skulle det. Jag är helt fantastiskt på att ta det med gott mod och göra det bästa av hur jag mår vet jag pappa tycker. Blir hemma imorgon, man måste ju vila ut när man är dålig, även om "det inte är farligt", som jag brukar säga.   

101107 "tea-party"

Skrek efter pappa som vanligt vid 0555, och han lurade mig på 20 minuters vila i sängen innan vi gick upp. Vi drällde runt mest imorse och letade vind i seglen, och så, mot andys... Det var jag värd. Körde på hårt bland barnen, och pappa och jag fick fotbollsplanen för oss själva en liten stund, oj vad vi skrattade på det såphala golvet. Vaknade på forum, tydligen hade vi gått en jättevacker sjöväg från sickla till forum, men det var bara friskluften jag omedvetet hade sugit in. På forum fick jag en jordgubbsglass som jag meckade med med en plastsked, var roligt och tog lång tid. Sen gick vi till maxi, och på vägen fyllde jag lite vägräckesstolpar med grus, det är ju sånt man gör. Maxi känner jag sen gammalt och där plockade vi på oss för mycket mat. Det vägde mer än jag så det var lurigt att köra hem vagnen... Mamma kom hem från helsingborg och jag bjöd henne på chips och rosé. Av mamma fick jag en liten liten liten teservis som vi drack många koppar "te och kaffe" ur. Sen lekte vi järnet och sjöng och balanserade och hade en finfin kväll, tack för den här helgen, mot ny vecka hörni.

101106 "jag ska ha långt hår som mamma"

Så sa jag efter duschen när pappa kammade, men jag var besviken på mamma som lånat min borste och lämnat kvar sitt hår där! Dagen började som vanligt men sen väckte jag farmor som sov i pappas säng, pappa hade sovit på soffan. Det var roligt och vi åt yoghurt ihop. Sen åkte vi och mötte farfar och tia och fikade. Jag var lite blyg, men tittade faschinerat på farfar hela tiden när han inte tittade på mig... Pappa frågade mig varför jag inte pratade med farfar så mycket idag, och jag sa exakt "jag är lite blyg", och det kanske stämmer, kanske jag är lite avvaktande, men jag tror att ni alla kan tänka på att inte högt säga att jag är blyg inför mig, så jag inte får för mig hämmande saker. Och ni, ni skulle sätt mig på dagis, lord have mercy, blyg, ha! Jag vaknade på forum där vi handlade lite, jag, farfar och pappa. Farfar frågade vad jag ville ha i leksaksaffären, och jag var inne på blå bil, men bytte till trumma så jag hade blivit skeptisk mot en talande telefon däremellan, det är ju jag som ska tala, inte telefonen... Hemma lekte jag och tia rätt bra, vi åt lite gott och myste, sen följde vi farfar till bussen vid slottet, viktigt att han kliver på finspångsbussen och inte en buss full med ryssar på väg till murmansk. Eller varför inte förresten, han har ju legat vid flottan, nåja det tar vi en annan dag, nu är det dags att hålla kväll. Putell!101105 fredagsrundan...

Innebär ett varv till tempo efter dagis, för de åtta obligatoriska bitarna. Jag vill ju egentligen inte ha godisbitarna, det är mamma och pappa som tjatar... Fast vi köpte nio bitar så mamma får en bit när hon kommer hem med flygplanet från helsingborg på söndag. Sen kom farmor IGEN, med en grillad kyckling, så det blev god plockmat och en skål sallad att plocka gott ifrån. Sen blev jag trött, pappa också, jag tror han sover redan, jag med, imorgon ska jag brotta ner farfar.

101104 föremål för samtal

Idag var både mamma och pappa med mig till dagis. De skulle prata med jenny om hur jag har det på dagis, och jag har det mer än fint kan vi konstatera! Tror mamma och pappa nästan är förlamat tagna över hur jag står i och gör. Jag menar, räkna från 1-15 och klämma in "glass" istället för siffran 16, vem gör sånt?... Hemma käkade vi och snackade länge vid bordet innan farmor helt plötsligt dök upp. Det var roligt att hänga med henne, jag visade hur man kastade boll inomhus, hur man gömmer sig, hur man sjunger, och hur man byter blöja på sig själv. En bra kväll, igen.

101103 "imse imse pindel"

Ja man får väl sjunga hur man vill, speciellt när det är gurka, ketchup, mamma, pappa, kissobajs, osv som klättrar upp för trån, poesi har inga gränser som ni vet... Så begav det sig under middagen. Ikväll åt vi alla en hederlig gammal fredagshamburgare, mamma ska åka till helsingborg på fredag så det var en bra kväll idag att unna sig. Jag gillar pommes frites förstås, men är lika galen i grönsakerna, som nämnts. Sen lärde vi oss marchera, vänster höger vänster höger vänster höger, precis vid rätt fot. Innan bytte vi blöja precis och jag skrattade och grät om vart annat, som en riktigt trött men glad knapp treåring. Så ska det va. 


101102 "grön och skinka"

Ja det heter egentligen gröt och skinka i tipp tapp låten, men det blir för krångligt än så länge... Den tränar jag mycket på, lucia snart! Efter dagis knaprade jag lite grönsaker, den där salladsskålen är som en chipsskål för mig, och det är inte fel vad jag förstår, grönsaker alltså... Sen skulle jag äta köttbullar och makaroner och "kepsut", eller ketchup som ni säger, men när pappa drog fram köttfärssås till sig själv, fick han allt byta med mig! Sen stack vi ner till forum och köpte en ny sladd till dvdn i bilen då jag, säger mamma, och mamma, säger jag, har dragit sönder sladden... Sen blev jag väldigt trött och ramlade i säng, rakt på nalle puh. Huh! 

101101 "det är inget farligt mamma, det går över"

Så sa jag inatt när jag vaknade och hade ont i magen. Mamma undrade hur det var med mig, men det var ingen fara sa jag. Men vi låg och myste i soffan inatt, under mammas täcke. Ikväll pysslade vi runt här hemma och hade för oss lite smått och gott, inget stort, men underbart ändå. Enkel bra kväll. Trots att pappa pajade min pruttkudde, han satte sig fel, pang sa det!

101031 lugn, ändå intensiv söndag

Vi började utan planer, lite sådär hänga i soffan-mentalitet på morgonkvisten, men så slog det oss att ett väsbybesök var nog det som passade dagen bäst för alla. Väl där körde jag hela "låtlistan", med smyg till dryg... Vi hade en bra stund, med allt från morfars nya talgbollar till mormors nya pannkakor... En riktigt bra förmiddag. Lunchen sov jag i bilen, och faktiskt, har jag under dagen misstänkt, i ca 17 minuter med tomgång på bilen på nyckelvikens första grusparkering efter avfarten, med en pappa supernapssovandes bredvid med alarmet på tjugo över ett, med låsta dörrar. Han vaknade förstås 18 över, pigg som hacke hackspett som väsby bubblade om... Då var det naturligtvis dags att tvätta bilen. Jag höll för örona och blev lite rädd mitt inne i systemet, men de la sig ju till slut och var inte så farligt trots allt. Vi parkerade bilen, drog till bussen och åkte till mammas jobb där jag smyghälsade på hennes kollegor i väntan på den fikabulle/chokladboll jag blivit lovad igår. Den kom och sen åkte vi hem och lekte med pruttkudden i 25 min bland annat... Jag och mamma skrattade så vi kiknade förstås. I övrigt var jag alldeles underbar idag också. Tur man har en spökskrivare på bloggen, annars hade detta låtit lite väl förmätet... / E

RSS 2.0